fbpx

Geef jouw klanten het gevoel dat ze voor jou MOETEN kiezen door middel van een ijzersterke personal brand

Ben jij een ondernemer, en wil jij jezelf inzetten om je bedrijf zichtbaar te maken? Geloof jij dat ondernemen vanuit je innerlijke kracht de sleutel is tot succces? Durf jij naar jezelf te kijken? Ben jij bereid om diep te gaan, om zo het best mogelijke resultaat te bereiken? Weet jij 100% zeker dat jij van je onderneming een succes wilt maken? Begrijp jij dat investeren in (zelf)kennis de sleutel is tot resultaat, en dat je dat niet alleen kunt? Dan is mijn personal branding traject iets voor jou!

Ben jij een ondernemer die… 

  • Groot durft te dromen
  • Voelt dat je iets te doen hebt hier op aarde
  • Impact wil maken!
  • Het gevoel heeft dat je meer uit je business kunt halen
  • Gelooft dat ondernemen makkelijker kan
  • Gelooft dat je het makkelijkste klanten aanrekt door in lijn met jezelf te zijn. 
  • Wilt weten hoe je van volgers fans maakt
  • Wilt weten welke marketingstrategieën bij jou, je doelgroep en je merk passen 
  • Zich zeker wilt voelen en die wilt weten welke stappen je moet zetten om je bedrijf te laten groeien.

Branding gaat over gevoel

Ken je dat gevoel van dat je een bepaald product of dienst moet hebben? Bijna alsof je niet zonder kan! Alsof dat product je compleet maakt.

Dan heeft dat bedrijf een ijzersterke branding! Dat gevoel wil jij namelijk ook creeën bij je klanten. Je wilt dat jou klanten voor jou kiezen omdat die keuze bijdraagd aan wie ze (willen) zijn.

“Een keuze op gevoel is altijd een goede keuze”, zeg ik altijd. Dit geld ook voor jouw klanten. Op het moment dat zij voor jou kiezen op gevoelniveau, zullen zij namelijk op denkniveau automatisch aan zichzelf verantwoorden waarom dit een goede keuze was. Maakt iemand een keuze op denkniveau, dan zal zij altijd blijven twijfelen aan of dit wel de juiste keuze was.

Een sterke (personal) brand geeft jouw ideale klant een goed gevoel. Dat gevoel creeër je door een heldere missie, authenticiteit, de juiste waarden en onderscheidendheid.

Dat gevoel breng je over doormiddel van schrijven, spreken, handelen en je visuele uitstraling. 

Het personal brand spiegel model

Als creatieveling en beeld denker maak ik zelf altijd graag alles visueel. Daarom heb ik bovenstaand model gemaakt, het personal brand spiegel model, die in drie stappen uitlegt hoe je een sterke branding creeërt.

Naar mijn mening begint branding bij jezelf, zeker als je vanuit je persoonlijke brand werkt. Het is jouw onderneming en jij moet er gelukkig van worden. Stap 1 gaat daarom helemaal over jou. Wie ben jij? Welke waarden heb jij? Wat is jouw innerlijke kracht? Wat maakt jou uniek? Met wat voor mensen werk je graag samen en wat is je missie?

Naast wie jij zelf bent is je ideale klant ook heel belangrijk. In stap 2 gaan we kijken naar wie je ideale klant is, en hoe jij je relatie met hen zo kunt vormgeven dat jullie op 1 lijn zitten. Hierbij begin je onderaan, bij je missie. Jouw klanten moeten zich in jou missie kunnen vinden, moeten jou zien als authentiek (echt), moeten jouw waarden delen, en moeten weten met hoe jij hen kunt helpen! Het doel is dat stap 1 en 2 elkaar spiegelen. In stap 2 komen namelijk dezelfde punten voorbij als in stap 1, alleen dan vanuit het perspectief van je ideale klant.

Vervolgens is het in stap 3 tijd om je brand in de wereld te zetten. Hier gaat het om je visuele en verbale branding. Ook deze moeten als het ware een spiegel vormen tenopzichte van stap 1 en 2. Alleen als alle drie de stappen alligned zijn met elkaar kun jij het juiste gevoel overbrengen bij je klant!

 

Ik ben Ilse

Mijn missie is ondernemers helpen bij het inzetten van hun innerlijke kracht voor hun personal brand, zodat zij gezien kunnen worden en de wereld mooier kunnen maken.

Personal branding is mijn passie. In personal branding kan ik namelijk mijn psychologische kennis, mijn interesse voor persoonlijke ontwikkeling en mijn liefde voor vormgeving en design combineren. Ik doe niets liever dan dat!

Mijn passie, ontdekte ik pas toen ik mijzelf beter leerde kennen en toen ik mijzelf meer en meer ging accepteren. Dit proces van persoonlijke ontwikkeling is naar mijn mening de basis van je branding. In mijn stappenplan gaat stap 1 niet voor niets over wie jij bent. Als je als ondernemer vanuit je innerlijke kracht wilt werken is het super belangrijk dat je deze kracht inziet, en deze volledig accepteert. Alleen dan kun je het hele plaatje van je personal brand authentiek en kloppend maken. Alleen dan kun jij klanten dat gevoel geven dat de basis is van jou branding!

Het branding traject

Hieronder vind je in 5 fases uitegelegd hoe het branding traject in elkaar zit. Dit super waardevolle traject zorgt er voor dat jij straks een super waardevolle brand hebt staan, een brand die helemaal past bij wie jij bent en waar jouw ideale klant een goed gevoel van krijgt! Een gevoel dat “Hell Yes” zegt tegen alles wat jij aanbiedt.
Het traject duurt 2 maanden. Om de week komt er een moduel vrij. Daarnaast vinden er 4 coachingssessies plaats. 

 

FASE 0: Zo creëer je een ijzersterke sterke personal brand

In deze eerste fase ga je aan de slag met de basis van personal branding. Wat is nou precies een sterke personal brand, en wat wil jij met jouw personal brand gaan bereiken? Deze vragen gaan we beantwoorden!

FASE 1: Wie ben JIJ?

Jij bent het middelpunt van jouw personal brand. Voordat je gaat nadenken over hoe jij jezelf het beste kunt positioneren is het belangrijk dat jij jezelf ontzettend goed kent. In deze fase gaan we daar HEEL diep op in. Ik heb verschillende tools die jou daarbij kunnen helpen. Onder andere een persoonlijkheidstest (t.w.v. 99,- euro). 

FASE 2: Jouw personal brand

In fase 2 gaan we aan de slag met het creeeren van jou personal brand. Hoe kan jij jouw zelfkennis en door dicht bij jezelf te blijven de verbinding leggen met jouw ideale klant? Daar gaan we op een leuke, creatieve manier mee aan de slag!

FASE 3: Jouw klant

Op het moment dat jij voor jezelf helder hebt hoe jij je personal brand wilt gaan vormgeven, hoe jij jezelf wilt positioneren, is het tijd om het gesprek aan te gaan met jouw ideale klant. Door de verbinding te gaan leggen kun jij uittesten hoe jouw personal brand voelt en hoe deze overkomt op jouw ideale klant. Vervolgens kun je je personal brand nog verder gaan aanscherpen. 

FASE 4: Implementeren

De laatste fase is de implementatie fase. Hierin leg ik je uit hoe je je personal brand kunt gaan vertalen naar je visuele en verbale uitstraling. Ook help ik je met het monitoren van je brand, hoe zorg je er voor dat je binnen het ondernemerschap trouw blijft aan jezelf en aan je personal brand?

Wat klanten over mij zeggen:

“Tijdens het gesprek was Ilse heel betrokken en stelde zij veel vragen. Niet alleen was zij heel geïnteresseerd naar mijn verhaal, maar keek ook naar hoe deze bijdraagt aan mijn missie. Het was een open en gezellig gesprek. Ilse denkt heel fijn met je mee en stelt de juiste vragen om je dat stapje verder te helpen. Door haar waardevolle inzichten en tips kan ik met een frisse blik mijn missie aanscherpen. Dankjewel Ilse!”

‘Jouw kracht in kleur’ (de persoonlijkheidstest die onderdeel is van dit branding traject) leverde me meer op dan alleen een passende krachtkleur. Het heeft me vooral inzicht gegeven in mijn eigen persoonlijkheid, inclusief kwaliteiten en valkuilen. Hoe de balanskleur, en de kwaliteiten waar deze kleur symbool voor staat, kan zorgen voor een fijne balans, vind ik daarbij een mooie persoonlijke les. Het heeft me geholpen om een deel van mezelf meer te accepteren, omdat dat nou eenmaal is wie ik ben en hoe ik te werk ga. In plaats van ertegen te ‘vechten’, kan ik me beter focussen op acties/eigenschappen die voor een goede balans zorgen. Dus niet of/of, maar en/en. Het gebruik van de kleuren die deze eigenschappen vertegenwoordigen vind ik daarbij een erg goede reminder voor deze persoonlijke les.

Lonne Landsmeer – LL marketing – Krachtkleur: antraciet

Ik vond “Jouw kracht in kleur” (de persoonlijkheidstest die onderdeel is van dit traject) onwijs fijn om te doen! Naast dat je een kleur en balanskleur krijgt als uitkomst, krijg je ook een heel rapport waardoor je super veel leert over jezelf wat je heel goed kunt inzetten voor je branding. Ook als je al veel denkt te weten over jezelf, brengt dit zeker nog meer inzicht. Dit belicht namelijk een hele andere kant. Onder andere doordat je ontdek wat voor element (water, aarde, vuur of lucht) je bent.
Ik ben heel erg enthausiast en Ilse heeft mij heel erg geholpen!

 

Dewi Koster – Studio Toonbeeld Krachtkleur: mint

 Het Personal Branding traject

– Toegang tot een online academy met daarin 5 uitgebreide modules, die jouw helpen met het vormgeven van jou personal brand

– Bij elke module een uitgebreid online werkboek waarin je alle opdrachten kunt maken!

– Printables, en die jou ondersteunen bij het maken van de opdrachten en het nadenken over je personal brand!

– Een persoonlijkheids- en kleuranalyse door middel van de PPP methode (t.w.v. €99,-)

– Vier keer een 1:1 sessie met mij van een uur, zodat we een extra verdiepende slag kunnen maken. Je staat er niet alleen voor!

– Een brandbook waarin jouw brand is samengevat.

Investering:  €2222,-
Pilotactie!!!
De drie eerste plekken voor slechts €1111,- euro*

*Prijs is excl. BTW.

Ik wil dit!

Super leuk dat je geintreseert bent! Graag plan ik een gesprek met je in om te kijken of het branding traject bij je past. Je kunt via onderstaande knop direct een gesprek inplannen!