Defineer je brand vanuit jouw innerlijke krachtkleur!

Werk jij als ondernemer vanuit je persoonlijke brand? Dan is het super belangrijk dat jou onderneming een vertaling is van jou innerlijke kracht. Jij bent je merk, en dat mag jij aan iedereen laten zien!

 Met Jouw Kracht in Kleur ontdek je door middel van een online test welke kleur jouw persoonlijke kracht omschrijft. Vervolgens geef ik je advies over hoe jij de kleur, en je kracht kunt inzetten voor je branding!

Kleur vertelt super veel over jou en je bedrijf. Het is de basis van je visuele branding. Het is daarom super belangrijk om de juiste kleur te kiezen voor jouw merkidentiteit. Maar hoe doe je dit?

Het is belangrijk dat je als ondernemer een kleur kiest die helemaal bij je persoonlijkheid past. Zowel bij je innerlijk als bij je uiterlijk. Een kleur die jou als ondernemer doet stralen en die precies laat zien waar jij goed in bent zodat jij de juiste klanten kunt gaan aantrekken.

 De Jouw-kracht-in-kleur analyse bestaat uit een persoonlijkheids- en kleurentest die je online maakt. Als resultaat volgt daaruit jouw unieke kracht, jouw krachtkleur, en jouw balanskleur.

Er zijn in totaal 40 kleuren. Deze zijn opgedeeld in de 4 elementen (water, aarde, vuur & lucht), en in 10 kleurenfamilies (rood, oranje, geel, turkoois, groen, blauw, zwart-wit, bruin, roze en paars).

Tijdens een brand gesprek van 45 minuten deel ik jouw krachtkleur met je, en geef ik je advies over hoe jij je innerlijke kracht, en je krachtkleur meer kunt laten zien in je branding. Om jou zo goed mogelijk advies te kunnen geven, vraag ik je om naast de kleurenanalyse test, ook een aantal vragen te beantwoorden ter voorbereiding van het gesprek. Dit om jou zo goed mogelijk advies te kunnen geven!

Mijn krachtkleur is Petrol, een kleur die hoort bij het element aarde en de kleur familie turkoois. Petrol staat voor de kracht: creatief denker. Dit betekent dat ik tactvol, vernieuwend, creatief, sympathiek en specialistisch ben. Eigenschappen die perfect bij mij passen als brand- & webdesigner.

Jij bent het aller sterkst als je in lijn met je innerlijke kracht bent!

Zij gingen je voor!

 

Ik vond “Jouw kracht in kleur” onwijs fijn om te doen! Naast dat je een kleur en balanskleur krijgt als uitkomst, krijg je ook een heel rapport waardoor je super veel leert over jezelf wat je heel goed kunt inzetten voor je branding. Ook als je al veel denkt te weten over jezelf, brengt dit zeker nog meer inzicht. Dit belicht namelijk een hele andere kant. Onder andere doordat je ontdek wat voor element (water, aarde, vuur of lucht) je bent. 
Ik ben heel erg enthausiast en Ilse heeft mij heel erg geholpen!

 

Dewi Koster – Studio Toonbeeld Krachtkleur: mint

‘Jouw kracht in kleur’ leverde me meer op dan alleen een passende krachtkleur. Het heeft me vooral inzicht gegeven in mijn eigen persoonlijkheid, inclusief kwaliteiten en valkuilen. Hoe de balanskleur, en de kwaliteiten waar deze kleur symbool voor staat, kan zorgen voor een fijne balans, vind ik daarbij een mooie persoonlijke les. Het heeft me geholpen om een deel van mezelf meer te accepteren, omdat dat nou eenmaal is wie ik ben en hoe ik te werk ga. In plaats van ertegen te ‘vechten’, kan ik me beter focussen op acties/eigenschappen die voor een goede balans zorgen. Dus niet of/of, maar en/en. Het gebruik van de kleuren die deze eigenschappen vertegenwoordigen vind ik daarbij een erg goede reminder voor deze persoonlijke les.

Lonne Landsmeer – LL marketing – Krachtkleur: antraciet

Jouw kracht in kleur:

Zou jij jouw krachtkleur willen leren kennen? Ik ben in ieder geval benieuwd!

– Personal Power Kleur & persoonlijkheidstest
– Inzicht in jouw persoonlijke kracht
– Inzicht in jouw persoonlijke kracht kleur
– Inzicht in jouw balanskleur
– Strategiegesprek van 45 minuten over hoe jij jouw kracht kunt inzetten.

Prijs: €99,-