Online 1:1 sessie: Power of Attraction

Wil jij vanuit volle vertrouwen en authenticiteit jezelf zo positioneren dat jij super aantrekkelijk word voor potenentiele klanten? Wil jij groeien met je business zodat jij meer impact kunt maken?
Dan is een Power of Attraction sessie iets voor jou!

“Het toepassen van eigen kennis en kunde in Personal Branding heeft voor mij de grootste transformatie ooit in mijn bedrijf verzocht!”

Hi, ik ben Ilse. Vanuit mijn persoonlijke interesse ben ik al jaren bezig met identiteit, persoonlijke ontwikkeling, marketing en personal branding. Sinds ik alle kennis die ik daardoor heb opgedaan ben gaan toepassen, is mijn bedrijf echt totaal getransformeerd!

Opeens zag ik in hoe ik vanuit mijn authentieke zelf de verbinding kon gaan maken met mijn ideale klant. Ik zag in dat ik simpelweg door de beste versie mijzelf te zijn super aantrekkelijk kon zijn voor potentiële klanten.

Het sleutelwoord: Positionering

Door jezelf op een authentieke manier in de markt te zetten en daarmee de verbinding aan gaat met je ideale klant zorg je er voor dat jij super aantrekkelijk word waardoor klanten vanuit volle vertrouwen JA zeggen op jouw aanbod, onafhankelijk van de prijs, de reisafstand etc.

Weten hoe ik mijzelf het beste kan positioneren heeft ervoor gezorgd dat op het moment dat een potentiële klant voor mij staat, die past bij mijn aanbod, ik aan alles voel dat ik haar kan helpen!
Het gevolg daarvan: meer leads en meer klanten!

Leer hoe ook jij zo een transformatie kunt doormaken!

Met al mijn kennis vanuit de Psychologie, Persoonlijke ontwikkeling, Marketing en Personal branding kan ik ook jou helpen om vanuit volle vertrouwen en authenticiteit jezelf zo te positioneren dat je super aantrekkelijk word voor potentiele klanten. Hierdoor kan ook jij next level groeien met je bedrijf en meer impact maken!

Daarom bied ik je nu een Power of Attraction sessie aan. Een 1:1 sessie van anderhalf uur waarin ik naar aanleiding van een persoonlijkheidstest en een werkboek met een aantal vragen met jouw diep in ga op hoe jij jezelf zo kunt positioneren dat ook jij super aantrekkelijk word voor potentiele klanten!

Bonus: Naast dat de persoonlijkheidstest die ik gebruik super veel (vernieuwde) inzicht geeft in jouw persoonlijkheid, ontdek je hier ook je krachtkleur mee. Een kleur die jij vervolgens kunt inzetten om binnen je visuele branding, maar ook in je kleding, helemaal uit te stralen wie jij bent!

Een Power of Attraction sessie is iets voor jou als:

– Jij klanten wilt aan trekken door jezelf te zijn, maar je niet zo goed weet hoe jij jezelf het beste op een authentieke manier kunt positioneren.
– Jij wilt groeien als ondernemer zodat jij meer impact kunt maken, maar je niet weet welke stappen je daarvoor moet zetten.
– Jij weet dat je meer in je hebt als ondernemer, dat jij meer kunt bereiken met je onderneming, maar niet weet hoe je die volgende stap moet gaan zetten
– Jij het lastig vind om je aanbod te communiceren omdat je niet precies weet wat jij waard bent als ondernemer

Na een Power of Attraction sessie:

– Weet jij precies hoe jij jezelf het beste kunt positioneren zodat jij super aantrekkelijk word voor potentiele klanten.
– Ken jij jouw persoonlijke krachtkleur
– Weet jij hoe jij jezelf het beste kunt positioneren zodat jij naar het volgende niveau kunt groeien met jouw bedrijf. 

Zij gingen je voor!

 

Ilse heeft precies een mooie en fijne balans tussen gevoel en detail!
Ze wil echt iets moois neerzetten wat volledig bij je past, vraagt door en komt daardoor tot de kern. En juist die wil je natuurlijk graag uitstralen in je personal brand. Vanuit die plek is het zoveel makkelijker om te ondernemen en om alles in je brand met elkaar te verbinden.
Dankjewel Ilse!

Dianne van der Lee – The Podcast Girl

Lonne volgde Jouw kracht in kleur, de vorige versie van de Power of Attraction sessie

De sessie leverde me meer op dan alleen een passende krachtkleur. Het heeft me vooral inzicht gegeven in mijn eigen persoonlijkheid, inclusief kwaliteiten en valkuilen. Hoe de balanskleur, en de kwaliteiten waar deze kleur symbool voor staat, kan zorgen voor een fijne balans, vind ik daarbij een mooie persoonlijke les. Het heeft me geholpen om een deel van mezelf meer te accepteren, omdat dat nou eenmaal is wie ik ben en hoe ik te werk ga. In plaats van ertegen te ‘vechten’, kan ik me beter focussen op acties/eigenschappen die voor een goede balans zorgen. Dus niet of/of, maar en/en. Het gebruik van de kleuren die deze eigenschappen vertegenwoordigen vind ik daarbij een erg goede reminder voor deze persoonlijke les.

Lonne Landsmeer – LL marketing 

Dewi volgde Jouw kracht in Kleur, de vorige versie van de Power of Attraction sessie. 

Ik vond het onwijs fijn om te doen! Naast dat je een kleur en balanskleur krijgt als uitkomst, krijg je ook een heel rapport waardoor je super veel leert over jezelf wat je heel goed kunt inzetten voor je branding. Ook als je al veel denkt te weten over jezelf, brengt dit zeker nog meer inzicht. Dit belicht namelijk een hele andere kant. Onder andere doordat je ontdek wat voor element (water, aarde, vuur of lucht) je bent.
Ik ben heel erg enthausiast en Ilse heeft mij heel erg geholpen!

 

Dewi Koster – Studio Toonbeeld

Ontdek jouw Power of Attraction

– Personal Power Kleur & persoonlijkheidstest (t.w.v. €99,- )
– Uitgebreid werkboek met vragen
– Strategiegesprek van 1,5 uur waarin we aan de slag gaan met jouw positionering

Prijs: €249,-
Nu tijdelijk: 149,-