fbpx

Gratis challenge:  

In 4 dagen NEXT LEVEL zichtbaar als expert

 

27 t/m 30 juli 

Schrijf je nu gratis in!

Als expert wil je zo veel mogelijk mensen helpen met je expertise. Je wilt dat jouw doelgroep je ziet, je vertrouwt en vervolgens in je investeert.

In eerste instantie is online zichtbaar zijn op Instagram gewoon een kwestie van doen. Uit je comfort-zone stappen, je telefoon erbij pakken en je mond open trekken. Jezelf durven laten zien.

Maar als je die stap overwonnen hebt, ben je er nog niet. Je bent misschien wel zichtbaar, maar behalve dat je af en toe wat reacties krijgt bereik je er nog niks mee.

Tijd om NEXT LEVEL zichtbaar te worden dus. Zodat jouw volgens jouw expertise gaan erkenen, naar jouw hulp gaan verlangen en deze ook gaan inschakelen!

De challenge in het kort:

  • Vier dagen knallen aan je zichtbaarheid op Instagram
  • Elke ochtend om 10:00u een live training over online zichtbaar zijn als expert
  • Praktische opdrachten waarmee je direct sterke content creëert
  • Gedurende de challenge de mogelijkheid om mij om feedback te vragen.

Praktisch:

  • De challenge vindt plaats van 27 t/m 30 juli 2020
  • De challenge vindt plaats op een besloten Instagram account. Zodra je je aanmeld ontvang je een mail met daarin het instagram account van de challenge. Dit is een besloten account. Om mee te doen aan de challenge moet je een volg verzoek indienen. Zodra ik deze zie geef ik je toegang tot het account. 

Wie ben ik?

Mijn naam is Ilse Huizenga. Ik help ondernemers de GO TO expert voor hun doelgoep te worden.

Ondernemen is mijn passie. Het is iets waar ik niet zonder kan. Iets waarvoor ik alles zou doen om het hoogst haalbare te bereiken. Dit alles omdat ik een missie heb. Ik wil zo veel mogelijk ondernemers inspireren en begeleiden naar een droomleven waarin ze alle potentie die ze in zich hebben inzetten om als GO TO expert anderen mensen te helpen.

Op de middelbare school was ik het stille muurbloempje. Ik was liever onzichtbaar dan zichtbaar. Dit heb ik weten te shiften. Ik ben uit mijn comfortzone gestapt, in mezelf gaan geloven en ben online zichtbaar zijn op Instagram gaan gebruiken als mijn grootste marketingtool. 

Met vallen, opstaan en de juiste hulp heb ik geleerd hoe je dit platform inzet om je expert status te vergroten en van daaruit klanten aan te trekken. 

Ik geloof dat jij dit ook kan bereiken met je bedrijf en daag je graag uit om deze challenge aan te gaan!