fbpx

Kom in lijn met jouw innerlijke kracht, verbind je met je ideale klant en creëer een ijzersterke personal brand!

 

 

Als ondernemer wil jij dat jouw klanten staan te springen om je aanbod. Dat ze bereid zijn om voor je te reizen en dat ze achteraf jouw dienst aanraden aan anderen. Je wilt je klanten het gevoel geven dat hun keuze voor jou de beste keuze is geweest die ze konden maken, een keuze  waarvan ze never nooit spijt gaan krijgen. Jij wilt geen gewone klanten, jij wilt fans voor het leven!

Branding gaat over gevoel. Het positieve onderbuikgevoel dat een klant bij jou heeft om precies te zijn. Een gevoel dat er voor zorgt dat klanten voor jou kiezen, zonder daar heel lang over na te hoeven denken. Het gevoel dat ervoor zorgt dat jouw klant zichzelf niet hoeft te verantwoorden voor zijn of haar keuze, aangezien die klant continue opzoek is naar die bevestiging.

Dat gevoel creëer je bij je klant door een ijzersterke personal brand. Een brand die voortkomt uit jouw persoonlijke innerlijke kracht, een brand die helemaal alligned is met wie jij bent, een brand die jouw verbind met jouw ideale klant, een brand die een missie naleeft.  Kortom een brand die authenticiteit en vertrouwen uitstraalt.

Hoi, ik ben Ilse!

Mijn missie is ondernemers helpen bij het inzetten van hun innerlijke kracht voor hun personal brand, zodat zij gezien kunnen worden en de wereld mooier kunnen maken.

Personal branding is mijn passie. In personal branding kan ik namelijk mijn psychologische kennis, mijn interesse voor persoonlijke ontwikkeling en mijn gevoel voor stijl combineren. Ik doe niets liever dan dat!

Mijn passie, ontdekte ik pas toen ik mijzelf beter leerde kennen en toen ik mijzelf meer en meer ging accepteren. Dit proces van persoonlijke ontwikkeling is naar mijn mening de basis van je branding. In mijn Personal Brand Spiegel Model gaat stap 1 niet voor niets over wie jij bent. Als je als ondernemer vanuit je innerlijke kracht wilt werken is het super belangrijk dat je deze kracht inziet, en deze volledig accepteert. Alleen dan kun je het hele plaatje van je personal brand authentiek en kloppend maken. Alleen dan kun jij klanten dat gevoel geven dat de basis is van jou branding!

  Jij bent het meeste waard als je jezelf bent!

  Ben jij een ondernemer die… 

  • Groot durft te dromen
  • Voelt dat je iets te doen hebt hier op aarde
  • Impact wil maken!
  • Het gevoel heeft dat je meer uit je business kunt halen
  • Gelooft dat ondernemen makkelijker kan
  • Gelooft dat je het makkelijkste klanten aanrekt door in lijn met jezelf te zijn. 
  • Wilt weten hoe je van volgers fans maakt
  • Wilt weten welke marketingstrategieën bij jou, je doelgroep en je merk passen 
  • Zich zeker wilt voelen en die wilt weten welke stappen je moet zetten om je bedrijf te laten groeien.

  Dan is mijn Personal Branding traject iets voor jou! 

  Waar ik voor sta

  Onafhankelijkheid

  Als ondernemer wil je vrij zijn. Een personal brand die bij jou past, en niet gebonden is aan jouw aanbod geeft jou de vrijeheid om te doen waar jij zin in hebt!.

  Authenticiteit

  Personal branding gaat over authenticiteit. Als jij niet ECHT overkomt op jouw ideale klant, zal hij/zij veel minder snel een product van je afnemen!

  Verbinding

  Als ondernemer wil je de verbinging aangaan met je klanten. Door na te denken over je personal branding ga je aan de slag met hoe jij je kunt verbinden met je personal brand!

  Ontwikkeling

  Als ondernemer ben je continue in ontwikkeling en dat stimuleer ik. Ik help jou bij het creëeren van een ijzersterke branding die met jou mee ontwikkeld!

  Gratis personal brand gesprek!

  Tess van Let’s Get Real over het gesprek:

  ”Ik voel al een tijdje dat ik een nieuwe stap mag maken en groter mag denken, daarom werd het tijd om mijn missie onder de loep te nemen. Tijdens het personal brand gesprek was Ilse heel betrokken en stelde zij veel vragen. Niet alleen was zij heel geïnteresseerd naar mijn verhaal, maar ze keek ook hoe deze bijdraagt aan mijn missie. Het was een open en gezellig gesprek. Ilse denkt heel fijn met je mee en stelt de juiste vragen om je dat stapje verder te helpen. Door haar waardevolle inzichten en tips kan ik met een frisse blik mijn missie aanscherpen. Dankjewel Ilse!”

  Branding gaat over het juiste gevoel over brengen aan je ideale klant!

  Let’s connect!

  Ben jij benieuwd of wij wat voor elkaar kunnen betekeken? Ik ontmoet je graag live in Leiden, Noordwijk of Utrecht of via Zoom (lekker vanuit huis). Je kunt contact met mij opnemen via onderstaand contactformulier!