fbpx

Positioneer je als de GO TO expert voor jouw doelgroep! 

 

Download nu mijn gratis ebook: Word de GO TO expert voor jouw doelgroep in 5 stappen

Jij bent ondernemer. Jij hebt de keuze gemaakt de sprong in het diepe te nemen omdat jij gelooft dat deze stap gaat leiden naar het leven waarvan jij droomt …

Maar het leven als ondernemer gaat niet altijd over rozen. Elke stap die je zet brengt weer nieuwe uitdagingen met zich mee. De vraag die zich constant in je hoofd afspeelt is: maar HOE dan?

Het aller belangrijkste om van jouw bedrijf een succes te maken is dat jij klanten hebt. Maar klanten komen niet aanwaaien, die moet je aantrekken!

Als het gaat om klanten aantrekken is er zoveel dat je fout kunt doen. Het kan aan je marketing liggen, aan je verkooptechnieken, aan je doelgroep, aan je prijs, noem maar op. Maar uit eigen ervaring heb ik geleerd dat het probleem vaak in het fundament van jouw bedrijf zit. Namelijk in de manier waarop jij je profileert en positioneert.

Hiermee bedoel ik het antwoord op de vragen:
1. Wat doe jij nu eigenlijk?
2. Waarom zou men bij jouw een dienst afnemen?

Maar wat als jij de GO TO expert bent voor jouw doelgroep?

Als GO TO expert weet jij waar jouw expertise ligt. Je bent onderscheidend en hebt daardoor geen concurentie. Iedereen wilt met je samenwerken. Je weet hoe jij je klanten het beste kunt helpen en hoe je gemakkelijk nieuwe klanten aantrekt. Daarnaast beschik je ook over een ijzersterke expertmindset die er in gelooft dat niet lukken geen optie is.

Wil jij weten hoe jij een GO TO expert word?
Download dan nu mijn gratis ebook!

Hoi, ik ben Ilse

Ondernemen is mijn passie. Het is iets waar ik niet zonder kan. Iets waarvoor ik alles zou doen om het hoogst haalbare te bereiken. Dit alles omdat ik een missie heb. Ik wil zo veel mogelijk ondernemers inspireren en begeleiden naar een droomleven waarin ze alle potentie die ze in zich hebben inzetten om als GO TO expert anderen mensen te helpen.

Er zijn twee dingen waar ik heel goed in ben:
1. Fouten maken
2. NOOIT opgeven

Dat is wat mij gebracht heeft tot waar ik nu ben. Ik ben altijd een heel onzeker meisje geweest. Ik was op de middelbare school het stille muurbloempje.
Dit accepteerde ik niet. Ik was namelijk ook ambitieus. Ik streed voor de hoogste cijfers, en droomde over mijn eigen onderneming.

Ik ontdekte dat ik uit mijn comfortzone moest stappen, dat ik niet meer bang moest zijn om fouten te maken en dat ik nooit moest opgeven. Als ik dat deed zou ik bereiken wat ik wil.

Deze mindshift heeft mijn leven veranderd. Ik leerde mijzelf opeens op een hele andere manier kennen. Dat stille muurbloempje, dat was ik niet, dat was het resultaat van mijn onzekerheid.

Nee, ik ben een sterke ambitieuze vrouw drie groot droomt en een mening heeft. Oja, en ik ben een expert!

Yes, ik ben de expert in positionerings- en mindset coaching die jou helpt de GO TO expert voor je doelgroep te worden. Dit doe ik vanuit mijn grote passie voor ondernemen, mijn kennis over branding en positionering, mijn achtergrond in de psychologie en niet te vergeten vanuit alles wat ik geleerd heb door alle fouten die ik heb gemaakt.

Vanaf het moment dat ik dat begon te geloven, en ik mij ook zo sterk wist te positioneren in de markt is er voor mij enorm veel veranderd. Opeens snapte ik wat ik al die tijd fout deed als ondernemer, opeens snapte ik hoe het wel moet.

Ik geloof dat jij met jouw mindset bepaalt hoe jij het leven interpreteert, hoe jij handelt en hoe succesvol je bent. Ik kies er dan ook voor om altijd te geloven in wat mij het meest dient. Een van die overtuigingen is dat ik geloof dat jij met jouw unieke combinatie van ervaringen, eigenschappen, normen, waarden, visies, verhalen etc. beschikt over een unieke expertise. Een unieke expertise waarmee jij impact kunt maken, geld mee kunt verdienen en jouw droomleven mee kunt leiden.

Benieuwd naar jouw unieke expertise?

Boek een gratis 1-1 sessie met mij, en ik vertel je hoe je deze kunt ontdekken!

Vraag nu een gratis 1-1 gesprek met mij aan!

Tess van Let’s Get Real over het gesprek:

”Ik voel al een tijdje dat ik een nieuwe stap mag maken en groter mag denken, daarom werd het tijd om mijn missie onder de loep te nemen. Tijdens het gesprek was Ilse heel betrokken en stelde zij veel vragen. Niet alleen was zij heel geïnteresseerd naar mijn verhaal, maar ze keek ook hoe deze bijdraagt aan mijn missie. Het was een open en gezellig gesprek. Ilse denkt heel fijn met je mee en stelt de juiste vragen om je dat stapje verder te helpen. Door haar waardevolle inzichten en tips kan ik met een frisse blik mijn missie aanscherpen. Dankjewel Ilse!”

Verder over mij:

Yes, ondernemer in hart en nieren dus. Maar ik ben natuurlijk nog veel meer dan dat. Ik heb dus een aantal leuke feitjes over mijzelf op een rijtje gezet.

  1. Ik heb een duurzaam hart en een liefde voor dieren. Om die redenen ben ik veganistisch en heb ik mijn konijntjes (Maan en Ster) geadopteerd uit het asiel.
  2. Ik heb een oog voor fietsen waar de sleutels nog inzitten. Ik kom ze overal tegen. Ik heb er echter nog nooit één gestolen.
  3. Ik hou van reizen. Dat gevoel van vrijheid is magisch.
  4. Mijn guilty plessures zijn friet met pindasaus en melkchocolade (het enige niet veganistische wat ik eet)
  5. Ik ben een tikkeltje spiritueel, maar wel op mijn eigen manier.
  6. Ik heb Toegepaste Psychologie gestudeerd in Leiden, en in middels woon ik er samen met mijn lieve vriend in een super fijn appartement.