fbpx

De EXPERT methode:
Haal doorlopend klanten uit Instagram

 

Online masterclass
17 december 2020, 10:00u tot 13:00u

Instagram is een ontzettend leuk, gezellig en inspirerend platform. Maar ik kan je vertellen: Instagram is nog leuker als je er doorlopend klanten uit haalt.

Ben jij een coach of expert met een liefde voor Instagram en zou jij graag maandelijks 5 tot 10 duizend euro omzet uit Instagram willen halen?

Jij bent coach of expert…

Je aanbod heeft zich inmiddels al wel bewezen en je klanten zijn te vreden. Maar door jouw ambitie verlang je naar meer. Meer klanten, meer omzet en meer mensen helpen. Jij hebt voor het ondernemerschap gekozen omdat jij een missie hebt en jij je volledige potentie wilt benutten.

Jij houd van Instagram, bent al best regelmatig zichtbaar, je bent niet bang om jezelf online te laten zien en hebt ook al wel wat klanten via Instagram binnen gehaald.

Maar, je weet dat je meer uit het platform zou kunnen halen, maar vraagt je af: maar hoe dan? Op dit moment kost Instagram je te veel tijd, in verhouding met de resultaten die het oplevert.

  Tijdens deze online masterclass leer je hoe jij doorlopend klanten haalt uit je Instagram!

  Hoe zou het zijn als …

   

  • Je maandelijks 5000 tot 10.000 euro omzet binnenhaald vanuit je zichtbaarheid op Instagram.
  • Je op een effectieve manier zichtbaar bent. Dus resultaten behalen zonder de hele dag op je telefoon te zitten of je hele leven te delen.
  • Jij een unieke GO TO expert positie hebt op Instagram, waardoor iedereen uit jouw doelgroep verlangt om met je samen te weken.
  • Er op de lopende band klanten bij je komen aanwaaien door zichtbaar te zijn vanuit flow, zonder ingewikkelde lanceringstrategien, vastgelijmde contentplannen of jezelf forceren omdat je zichtbaar MOET zijn. 

  “Ilse heeft precies een mooie en fijne balans tussen gevoel en detail!

  Ze wil echt iets moois neerzetten wat volledig bij je past, vraagt door en komt daardoor tot de kern. En juist die wil je natuurlijk graag uitstralen als expert op Instagram. Vanuit die plek is het zoveel makkelijker om alles in je onderneming met elkaar te verbinden.

  Dankjewel Ilse!”

  – Dianne van der Lee

  De EXPERT methode

  Doorlopend klanten uit je zichtbaarheid op Instagram halen hoeft niet ingewikkeld te zijn en het hoeft niet extreem veel tijd te kosten. Met de EXPERT methode in iedergeval niet. Deze methode gaat uit van laangdrempelig en consequent, maar vooral ook kwalitatief zichtbaar zijn vanuit een ijzersterke EXPERT positie. Op het moment dat jij je positionering op Instagram sterk hebt en dat weet te vertalen naar de juiste content, trek je met gemak nieuwe klanten aan. 

  In deze masterclass:

  • Gaan we in een kleine groep aan de slag met jouw EXPERT postionering op Instagram.
  • Leg ik je uit hoe je vanuit een sterke EXPERT postionering gemakkelijk klanten aan kunt trekken
  • Leer ik je mijn methode voor hoe je 5 tot 10k omzet kunt halen uit Instagram.
  • BONUS: Expert postionerings template

  Meld je nu aan voor slechts 199,- euro!

  Deelname kost deelname 199,- euro (excl. btw.).
  BLACK FRIDAY actie: Alleen vrijdag 27 oktober kun je instromen voor 149,- euro (excl. btw.)
  De online masterclass vindt plaats op donderdag 17 december van 10:00u tot 13:00u. De masterclass is online, via zoom.