fbpx

Word de GO TO expert voor jouw doelgroep


9 weken traject

– Op maat gemaakt traject
– 1 kick-off sessie op locatie van 3 uur
– 4 keer een online 1-1 sessie van 45 minuten
– Praktische opdrachten
– Altijd vragen mogen stellen via Instagram/whatsapp/mail

Betaal in 1 keer
1111,- euro 
alleen vandaag: 999,- euro

Betaal in 3 termijnen
 380,- euro 
Alleen vandaag: 340,- euro

* Prijzen zijn exclusief btw

“Ilse kan heel snel de vinger op de ‘zere plek’ leggen! Dit gaf mij direct vertrouwen dat ik op de goede plek zit bij haar. We hebben veel besproken en een duidelijk plan van aanpak gemaakt, waardoor ik met vertrouwen dit proces aan ga. Het geeft me veel lucht dat ik het even niet alleen hoef te doen, maar dat Ilse me bij de hand neemt in de dingen waar ik nu tegenaan loop.”

Famke – Een opgeruimd thuis

“Ilse heeft precies een mooie en fijne balans tussen gevoel en detail!

Ze wil echt iets moois neerzetten wat volledig bij je past, vraagt door en komt daardoor tot de kern. En juist die wil je natuurlijk graag uitstralen als expert. Vanuit die plek is het zoveel makkelijker om alles in je onderneming met elkaar te verbinden.

Dankjewel Ilse!”

Dianne  – The podcast girl

“Ik volgde Ilse al een tijdje op instagram. Haar stories spraken mij aan en op het punt dat ik echt door de bomen het bos niet meer zag, heb ik gereageerd op een bericht van haar. Tijdens het gesprek wat volgde, wist ze precies de vinger op de zere plek te leggen. Waar ik geen woorden kon vinden, begreep ze precies waar ik tegen aan liep. Dat gaf voor mij de doorslag om te starten met het traject.

Tijdens de eerste coachingssessie stelde ze veel vragen en heb ik alles waar ik tegen aan loop in het ondernemen en de werk/privé balans kunnen delen. Zo fijn dat ze met me mee denkt. Ilse creëert overzicht en zet problemen en frustraties om in uitdagingen. Door doelen te stellen en daar een stappenplan voor te maken heb ik er vertrouwen in dat mijn ideale klanten mij gaan vinden. De opdrachten en vragen die ze geeft helpen me bij het inzichtelijk krijgen van wie ik ben, waar ik goed in ben en hoe ik daar een succesvolle onderneming van maak. Ik heb na de eerste sessie al een aantal goede inzichten opgedaan en ervaar meer rust en veel minder frustratie. Ik ben benieuwd naar wat de volgende sessie me gaat brengen!”

Kirsten – Kirsten Mulder fotofragie